Maximera dina Dragon Tiger vinster

Dragon Tiger är utvecklat i Kambodja och är ett populärt spel i asiatiska länder, liksom på andra platser runt om i världen. För att spela det, spelare lägger två kort med Tiger och draken på plats. Oavsett om en spelare är rutin eller nybörjare, är spelet väldigt lätt att spela. Vissa spelare har dock haft problem när de spelade den. Detta är ett spel som en spelare får det direkt, eller inte. Ändå finns det några viktiga tips som ett spel bör lära sig om han / hon vill vinna enkelt och enkelt. Följande är en fördelning av några tips.

Satsa på Tiger eller DragonStrategin för korträkningDen kostymbaserade strateginUndvik Tie Bet och Suited Tie Bet
Erik Johansson
WriterErik JohanssonWriter
Satsa på Tiger eller Dragon

Satsa på Tiger eller Dragon

En spelare bör hålla sig till antingen en Dragon eller Tiger eftersom det är det bästa alternativet om de inte vill lita på korträkning eller strategi. En spelare bör alltid sträva efter att satsa på draken eller tigern som han / hon ser som har högst rankning. I de flesta tillfällen får en spelare fler vinster eftersom huskanten på sådana satsningar är 3%. Men det finns fall då draken och tigern blir lika i rang, oavsett dräkt, vilket gör det till en slips. I ett sådant fall får han tillbaka hälften av sitt huvudspel och bandet vinner en utbetalning på 11: 1.

Satsa på Tiger eller Dragon
Strategin för korträkning

Strategin för korträkning

Spelet Dragon Tiger använder få kort, vilket gör det enkelt för spelare att räkna kort. För en spelare som vill räkna kort, kommer denna taktik att vara praktiskt när man försöker undvika olycklig ritning. Detta spel använder få kort, vilket gör det enklare för en spelare att hålla reda på antalet stora eller små kort som redan delats ut. Det är alltså lättare att hålla reda på antalet utdelade sjuor. Detta beror på att rita sju resulterar i att en spelare förlorar vadet. Därför, om en spelare spårar och undviker dessa olyckliga sjuor, kan han / hon öka sina chanser att vinna en insats.

Strategin för korträkning
Den kostymbaserade strategin

Den kostymbaserade strategin

Ett annat tips som kan hjälpa en spelare att vinna i en omgång Dragon och Tiger är att hitta antalet dräkter som hanteras mest. En spelare kan uppskatta antalet passkort i spelet. Han eller hon kan använda antalet däck för denna strategi. Detta tillvägagångssätt gör det möjligt för en spelare att bestämma vilken typ av dräkter som mest placeras, vilket gör att han eller hon kan satsa på den minst spelade kortdräkten. I händelse av en korrekt satsning tilldelar den färgbaserade strategin spelaren en 3: 1-utbetalning. Det är alltså avgörande för en spelare att gå in i en drake eller en tiger som anger vilken typ av färg som kortet är.

Den kostymbaserade strategin
Undvik Tie Bet och Suited Tie Bet

Undvik Tie Bet och Suited Tie Bet

Spelare som placerar oavgjort har en chans att vinna stora vinster, även om sannolikheten för att vinna är liten. Det finns fall då spelare avstår från att satsa eftersom husets kant på slaget är 32%. Det finns 86 320 möjliga kortkombinationer, med endast 6 488 av dem som band. Det betyder att 79 882 spelkombinationer kan hamna som förluster. Dessa odds gör det verkligen till en av de svåraste insatserna för spelare att vinna. Ändå resulterar färgspelet i ett sämre resultat eftersom 1 456 spel kulminerar med oavgjort. Därför bör en spelare undvika dessa odds, såvida han / hon inte bara räknar med tur.

Undvik Tie Bet och Suited Tie Bet
About the author
Erik Johansson
Erik Johansson
About

Erik Johansson, en dynamisk duo av svensk kulturell rikedom och en djup kärlek till spel, står som en stadig fyr inom området för lokaliserat casinoinnehåll. Han ser till att varje spel klingar med den autentiska svenska andan.

Send email
More posts by Erik Johansson